Stolt bokmal

  • Bok eller film

Jag älskar att läsa böcker, det är min bästa avkoppling. Film är kanske, när jag tänker efter ännu mer avkopplande för mig eftersom jag somnar så fort jag ser på film. Jag tror, helt ärligt att jag aldrig sett mer än maximalt 30min i sträck på en film innan jag somnat. Bio inräknat.

Böcker däremot tycker jag är fantastiska. Jag kan fastna i en bok i flera timmar och slutar helst inte läsa förrän boken är slut. Ingen av mina vänner förstår riktigt min fachination för böcker, alla säger att de tycker det är tråkigt eller jobbigt att läsa, men jag själv känner snarare att det är så härligt och stimulerande att läsa, till skillnad från när man kollar på film så får man använda fantasin mycket mer när man läser. Skapa bilder och låtsasvärldar, sätta sig in i känslor och tankar. Ja ni fattar.

Jag måste också passa på att rekommendera er att låsa i mobilen, då kan ni alltid ha en bok till hands, när ni väntar på bussen eller så. Jag laddar alltid ner e-böcker ifrån Book Beat.