Gucci, Prada, YSL

  • Lyx eller budget

In my dreams alltså. Skulle jag få välja skulle jag bara köpa kvalitet och lyx för att känna att jag verkligen älskar och värdesätter varje pryl jag har. Vare sig det handlar om kläder, accesoarer, inredning eller skönhetsprodukter så tycker jag faktiskt att kvalitet går före kvantitet. De lyxigare märkena gör produkter som känns mer rejäla, som sitter bättre och på något sätt så känns det som att de har bättre kvalitet.

Skulle jag få välja skulle min garderob uteslutande bestå av typ YSL. Men riktigt där är jag inte idag. Men jag försöker tänka mig för när jag shoppar och hellre köpa ett lite dyrare plagg som jag verkligen tänkt till kring än att spontanshoppa två tre plagg bara för att de är billiga.

Ett litet försök till att bidra till minskad konsumtion.